top of page

Det må bli en ny og verdig omsorgstjeneste i landet.

Dersom vi skal få en verdig omsorg her i landet må omsorgs politikken legges om. Det er flere grep som må gjøres, det første som må gjøres er å dele opp omsorgen i sine respektive grupper, slik som sykehjemsbeboere, eldrehjems beboere, funksjonshemmede og så videre. Vi kan ikke ha alle under samme boenheter. DISTRIKTSPARTIET vil ha en omsorg hvor alle beboerne av alle slag skal behandles med respekt og verdighet, og det skal ikke være en omsorg som ligner på at beboerne blir behandlet som en kasteball eller et objekt. DISTRIKTSPARTIET vil begynne med begynnelsen av omsorgen, når en person må søke om omsorgshjelp, denne prosessen skal være enkel, og ikke være en belastning i seg selv. Når søkeren bestemmer seg for at den må søke om hjelp p.g.a. ulike grunner, skal den kunne få hjelp til dette ved sykehus, legekontor, NAV kontor eller ved brukertorg i kommunen. Der skal brukeren få den hjelp som den trenger med skjemaet, og så legge ved en legeerklæring på behovet. Å så sende det til den kommunen som brukeren vil søke seg til, og så skal det ikke gå mer enn en uke før brukeren skal ha plass. DISTRIKTSPARTIET vil at brukeren skal leve mest mulig likt det som den har gjort i sitt liv før den måtte søke om hjelp, og brukeren skal leve så selvstendig som mulig. Brukeren skal fortsatt ha råderetten over sitt liv. Brukeren skal kunne spise når den føler for det og den skal kunne legge seg å stå opp når den vil. Det skal være tilrettelagt med gode fritidsaktiviteter og underholdning for alle. Odd Sneland DISTRIKTSPARTIET

Utvalgt innlegg
Kom tilbake om en liten stund
Når innlegg er publisert, vil du se dem her.
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page